Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ευχολόγιο Αυτοκινητακι

Καλησπέρα σας!

Βρηκα ευκαιρία αυτες τις μερες μια που ειμαι σε κατ΄οικον περιορισμό, να σας δειξω καποια πραγματα που εχουν φτιαχτεί εδώ και καιρό. Λιγο μετά τη βαφτιση του Φανη μου (που και γι’ αυτην χρωσταω αναρτηση…) μου ζητηθηκε να φτιαξω ενα ευχολογιο αυτοκινητακι και μαλιστα beetle που τα αγαπω πολύ! Με τη βοηθεια της Σφραγιδομανιας κοπηκε το αλμπουμ το οποίο ντυθηκε στα γαλαζια για να ταιριαζει με τα χρώματα της βαφτισης,

Το εξωφυλλο

DSC_0224

 

Η εσωτερική πλευρά του εξωφυλλου με πληροφοριες για τη μεγαλη ημερα!

DSC_0227

 

Ειδική θεση για τις ευχες των γονιων και της νονας με τον αγαπημενο μου Edwin στη θεση του οδηγου

DSC_0230

 

Μερικές απο τις εσωτερικές σελίδες

DSC_0231 DSC_0232

DSC_0234 DSC_0236

DSC_0237

 

Παρόλο που λογω βαφτισης ειχα “πήξει” στο γαλαζιο, το σκαραβαιο μου τον ευχαριστηθηκα πολύ πολύ!

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πορτραίτα μιας μικρής κυρίας

Γεια σας, τι μου κανετε? Σημερα θελω να σας δειξω ενα μινι αφιερωμενο αποκλειστικά στη θετή μου κορη, που μπορεί να μπαινει στην προεφηβεία με βιασυνη, αλλα όταν θελει είναι μια τεραστια γλυκα! :) Προσπαθησα να μαζεψω φωτογραφίες της απο τη γεννηση μεχρι και σημερα και 10 χρονια ειναι μεγαλο διαστημα για ενα αλμπουμ εξι φυλλων. Έτσι με διαφορα fold outs καταφερα σε 12 σελίδες να χωρεσω 26 φωτος! Μα η καμερα τη λατρευει! ;)

Τα χαρτια που χρησιμοποιησα εινια η σειρα Hollywood Vogue της Webster’s, τι πιο ταιριαστό αλλωστε σε μια εκκολαπτόμενη ντίβα? Το αλμπουμ εινια απο τη Σφραγιδομανια. Σε όλα τα χαρτια εκανα distress με μαυρο μελανι καθοσον ηταν κυριαρχο χρωμα στα χαρτια το οποίο όμως παραδοξως ταιριαξε αψογα παρόλο το παιδικο του θεματος. (να ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ειναι απο κινητο με φως εσωτερικό γιατι δε μπορώ να σηκωθω να φωτογραφισω με την καμερα στο μπαλκονι..)

Το εξωφυλλο ηταν ενα πολύ γεματο χαρτι και γιαυτο επελεξα να φτιαξω ενα μικρο cluster και να τονισω με stickles τα ροζ λουλουδια. Το chipboard ειναι απο τη Σφραγιδομανια. Το χρωματισα χρυσο με την τεχνική faux metal και στο τελος το εκανα distress.

IMG_1171

 

Οι εσωτερικες σελίδες

IMG_1172

Στην αριστερη φωτο υπαρχει ενα κρυμμενο Tag με ενα πρασινο bling στην ακρη που χρησιμευει για “φρενο”. Δεξια ενα accordion fold με 5 φωτος.

 

IMG_1173 IMG_1174 IMG_1175

Το αριστερό fold out της τελευταιας φωτο χωραει 9 πορτραιτα και ανοιγει ως εξης

IMG_1176

Και η τελευταια σελίδα. Αριστερα ενα fold out με 5 φωτος και δεξια μια μεγαλη φωτο.

IMG_1177

Επειδη δεν ειχα χωρο για tag αλλα ηθελα πολύ journaling στην τελευταια φωτο, εφτιαξα στην κορη μου ενα στεμμα – σα μικρή πριγκήπισσα που ειναι – και εκρυψα εκει το tag…

IMG_1178

 

Και το οπισθοφυλλο

IMG_1179

Η μικρή μου ξετρελλαθηκε! Ευχομαι να αρεσε και σε εσας!

Με αυτο το μινι θα παρω μερος και στην πρόκληση του Get creative και του Scrap n Grab για το μινι του Αγ Βαλεντινου.

Εις το επανιδειν! :)

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Το όνειρό μας

Γεια σας και παλι! Αλλη μια συνθεση λοιπόν και ειμαι πολύ χαρούμενη για αυτη για δυο λόγους. Πρώτα γιατί πειραματίστηκα με μια νεα μεθοδο. Εδώ και καιρό χαζευω τις δημιουργίες της Britt Svigumm και ηθελα να δοκιμασω το στυλ της, δηλαδη ενα χαρτί με εντονο μοτιβο, στο οποίο θα εφτιαχνα ενα πλαισιο με gesso και θα χρησιμοποιούσα μονο τη φιγουρα απο τη φωτο. Το νεο σκετς του Get Creative μου εδωσε αυτην την ευκαιρια. Κατά δευτερον, χρησιμοποιησα επιτελους χαρτια που ειχα αγορασει εδω και καιρο (καλά, αυτο πια ειναι κλασσικό…) Πριν μηνες ειχα αγοράσει απο τη Λενα το Fairy Belle kit, αλλα ειχα βαλει ενα περιεργο πείσμα – ακριβώς επειδή είναι ενα πολύ κοριτσίστικο κιτ, ήθελα να το χρησιμοποιησω για μια συνθεση με το γιο μου. Αυτη η πρόκληση λοιπόν μου εδωσε την ευκαιρία να συνδυάσω και τις δυο μου επιθυμίες.

Το αποτελεσμα:

IMG_1140

Χρησιμοποίησα gesso για να φτιαξω το λευκο χωρο και μετά το ψεκασα με το Iridescent Gold της Tattered Angels για πρόσθετη λαμψη. Εκοψα τη φωτο ωστε να φαινεται μονο ο Φανης μου και εφτιαξα ενα cluster με πολλά λουλουδια Prima (τι να κανω που τα λατρευω?), με chipboard elements απο το κιτ, ενα κλουβί απο Imaginarium Designs και τα κλαδια απο Artemio, τα οποία περασα με το crackle accents (και απελπιστηκα μεχρι να δω τα crackles!!!!) και μετά με λίγο Inca gold, που εχει γινει η τελευταια μου αδυναμία!

 

Μερικα κοντινά

Ελπιζω να φαινεται η χρυση λαμψη…

IMG_1135

 

Κοντινο στο cluster

IMG_1136

 

Πώς σας φαίνεται?

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο γαμος

Γεια σας, γεια σας! Τι μου κανετε? Επανερχομαι στις συνθεσεις μετά απο καιρό… Το Σαββατο υποβληθηκα σε μια γυναικολογική επεμβαση γιατι ο δευτερος γιος μου βιαζεται πολύ να βγει απο την κοιλια απο της μαμας, κι ας μπηκα μολις στον εκτο μηνα κυησης. Για να καταπολεμησω το αγχος της επεμβασης, εφτιαξα μια συνθεση που την είχα αργήσει εδω και πολύ πολύ καιρο… Πρόκειται για την τρίτη συνθεση με τη φωτο γαμου του παππου και της γιαγιας μου. Τις δυο πρώτες τις εφτιαξα όταν εκανα ακομα τα πρώτα μου βηματα στο scrapping. Όχι ότι τώρα ειμαι εμπειρη, αλλά απολαμβανω περισσότερο τη διαδικασία! ;)

Τα χαρτια ειναι απο την πανεμορφη σειρά A lady’s diary της Graphic 45, η οποία κι αυτη ηταν αγορασμενη καιρό αλλα τωρα βρηκε το θεμα της με αυτην την υπεροχα vintage photo του 1950… Το σκετς ειναι απο την πρόκληση Ιανουαριου του c’ est magnifique, το περιεστρεψα ομως για να ταιριαζει με τον προσανατολισμο της φωτο μου. Θα συμμετασχω ακομα στην πρόκληση του Get Creative για την αγαπη, γιατι η αγαπη που ειχαν μεταξύ τους ο παππους με τη γιαγια ήταν πολύ μεγαλη – κι ας κρατησε λιγο…

Αποφασισα σε αυτη τη συνθεση να φτιαξω μεγαλυτερα clusters (όχι ότι το πετυχα) και ακομα και να κανω stamping στο χαρτι μου – βεβαια το φοβηθηκα τοσο που σχεδόν δε φαινεται, χιχιχι! Το μεγαλο καφε λουλουδι εχει φτιαχτει με τα websters nettings, tutorial μπορείτε να δειτε εδω.

 

photo_02

 

Και μερικες κοντινες στα clusters…

photo_03

To καφε λουλουδι απο τα nettings, ενα prima pin και chipboard απο την ιδια σειρα.

 

 

photo_04

Η Πεταλουδα απο Imaginarium Designs, βαμμενη με μπρονζε και καφε ακρυλικά και περασμενη με λιγο inca gold για εξτρα λαμψη. ;)

 

photo_05

Το cameo το περασα απαλα με το πινελο με μπρονζε ακρυλικο για να δεσει καλύτερα, και στα λουλουδια περασα χρυσο ακρυλικο στις ακρες.

 

Στην επομενη συνθεση θα πειραματιστώ ακομα περισσότερο και θα το απολαυσω!

 

Αντίο!