Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ευχολογιο πουα καρω με θεμα καρδιες

Γεια σας και παλι! ΕΙμαι λιγο χαμενη στο διαστημα τις τελευταιες μερες, προσπαθουσα να φτιαξω συνθεσεις αλλα ενιωθα οτι καπου το χανω… Σημερα όμως τελικά ήταν μια καλή μερα, νιωθω ότι η εμπνευση μου με ξαναβρισκει! Λεπτομερειες όμως σε επομενο ποστ. ;)

Εδω θελω να σας δειξω φωτογραφιες απο ενα ευχολογιο που μου ζητησε μια μαμαδοφιλη για τη βαφτιση του γιου της. Το θεμα ηταν καρω και πουα καρδιες. Τι ωραιο θεμα για αγορακι! Κομψο και παιδικο συναμα.

Οι φωτογραφιες του ευχολογιου

DSC_0322

DSC_0324

 DSC_0327

DSC_0329

DSC_0330

 DSC_0332

Πώς σας φαινεται?

Μικρέ Λαζαρε, με το καλό να παρεις το ονομα σου!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

A sister’s love

Καλημέρα σας! Ενα υπεροχο ΣΚ ξεκινησε με λαμπερο ήλιο! Εγω βεβαια τον βλεπω απο τον καναπε, αλλα χαλαλι, όλα θα εχουν περασει όταν θα εχω αγκαλια το νεο μου μωρο!

Στα δικά μας τώρα. Τον Ιανουριο συμμετειχα στην πρόκληση του Get Creative με το υπεροχο σκετς της Ελινας με τη συνθεση “Το όνειρο μας” και κερδισα! (Λεπτομερειες μπορειτε να δειτε εδω) Χαρηκα παρα πολύ για αυτο αλλα κυρίως γιατι το Μαρτιο θα ήμουν καλεσμενη της σχεδιαστικής ομαδας και θα παρουσιαζοταν ακομα μια συνθεση μου. Για την πρόκληση της 1ης Μαρτίου, το θεμα ηταν ελευθερο και οι συμμετεχοντες θα πρεπει να κανουν scraplift μια απο τις συνθεσεις της σχεδιαστικής ομαδας ή των guest. Τι ωραιοτερο θεμα απο τα παιδια μου? Εχω πολλές φωτο απο τις υπεροχες που μας τραβηξε η Αλικη Κορωναιου του Sainio Image Art απο τη βαφτιση του γιου μου κι ενα σκετς απο Scrapfriends μου εδωσε αμεσως την εμπνευση!

Η συνθεση

A sister's love

Η μεγαλη μου κορη μετά το μυστηριο πηρε αγκαλια το μικρό για να τον ησυχασει και η Αλικη πηρε τις πιο ομορφες φωτο! Λιωνω όταν τις βλεπω…

Τα χαρτια και τα λουλουδια ειναι απο το stash μου απο διαφορες συλλογες. Ο τιτλος ανηκει στη γκουρου Ελενη! Το σκετς που ακολουθησα ήταν αυτο

sketch_5

 

Τι λετε? Θα παιξετε μαζί μας? :)